ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ποιοί Είμαστε

Φιλοσοφία

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου έχετε απόλυτη ελευθερία να είστε εσείς, χωρίς κρίση. Για να πειραματιστείς. Να εκφραστείς. Να είσαι γενναίος και να αρπάζεις τη ζωή όπως είναι η εξαιρετική περιπέτεια. Έτσι, φροντίζουμε όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες να ανακαλύψουν όλα τα καταπληκτικά πράγματα που είναι ικανοί – ανεξάρτητα από το ποιος είναι, από πού είναι ή πώς φαίνεται να τους αρέσει ως αφεντικό. Υπάρχουμε για να σας δώσουμε την αυτοπεποίθηση να γίνετε όποιος θέλετε.

 

Η γυναίκα στο επίκεντρο

Νεανικά, μοντέρνα, θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ με attitude. Το Nastag προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε συνδυασμό με σχεδιασμό αιχμής για νεαρές γυναίκες με στυλ. Γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και νιώθουν ελκυστικές ενώ απολαμβάνουν τη θηλυκότητά τους. Στόχος του Nastag είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Αποστολή

Το Nastag υπάρχει για την αγάπη της μόδας. Πιστεύουμε στην ενδυνάμωση της ατομικότητας. Η αποστολή μας είναι να είμαστε πλατφόρμα για τη μόδα πολυτελείας, συνδέοντας δημιουργούς και καταναλωτές.

 

Γεωργίου Παπανδρέου 4, Δραμα

Με επιλεγμένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, σας φέρνουμε τις πιο hot τάσεις και τις πιο αποκλειστικές συλλογές κάθε σεζόν. Αγαπάμε επίσης τη μόδα, γι’ αυτό φροντίζουμε η συλλογή μας να είναι προσιτή αλλά και αρκετά αποκλειστική ώστε να καλύπτει κάθε αίσθηση του στυλ.

 
Ακολουθήστε μας
TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0